Stuttgart

Max Leitner

Zet een tandje bij en ontdek Stuttgart vanuit een geheel nieuw gezichtspunt

Good old times

View all posts
OLD STYLE MOTORING NEWS
2018.09.27

OLD STYLE MOTORING NEWS

Every Swedish race fan looked forward to each Friday when a new issue of the country's one and only weekly motoring magazine was published. What had happened during the past weekend was properly reported by journalists and photographers of the time. Husqvarna could count themselves as one of the major advertising clients during the beginning of the 30s when the factory had tremendous success in motorcycle events.

Read more

Wenen

Patrick Kafka

Het intrigerende verhaal van de nieuwe Real Street-ambassadeur van Husqvarna Motorcycles

News

View all news
Anderson Claims 2nd at Monster Energy Cup
2018.10.14

Anderson Claims 2nd at Monster Energy Cup

Dual Podiums for Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing

Read more

Kleding

STIJL VOOR DE RIT

Om de ervaring van een spannende stadsrit te verbeteren, ontwikkelde Husqvarna Motorcycles een hele collectie eigentijdse kleding om op de eenvoudige maar progressieve stijl van de nieuwe wegmotorenserie aan te sluiten. Topkleding, uniek ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun stedelijke omgeving te ervaren.

Husqvarna heritage

PIONEERING SINCE 1903

PIONEERING SINCE 1903

Het begon allemaal met het bevel van de Zweedse koning in 1689 om een wapenfabriek te bouwen. In die vroege dagen kostte het heel wat nieuwsgierigheid en een koppige hardnekkigheid om de vele obstakels te overwinnen die de vooruitgang in de weg stonde…

Meer informatie