701 SUPERMOTO 2019
De essentie van rijden

Met bijna 74 pk, geavanceerde elektronica en een geavanceerd chassis, pakt de 145 kg zware 701 Supermoto de spanning van het circuit op en brengt de pure essentie van het Supermoto-rijden naar de straat.

€11 299,00*

Features and Benefits

Frame
Het lichtgewicht buizenframe is gemaakt van hoogwaardig chroom-molybdeenstaal zodat een nauwkeurige handling is verzekerd en de rijder profiteert van volledig vertrouwen in de motor. Er wordt gedetailleerde feedback aan de berijder gegeven dankzij een nauwkeurig berekende torsiestijfheid en flexibiliteit in lengterichting.
Polyamide achtersubframe en tank
Het zelfdragende achtersubframe met geïntegreerde 13 liter-brandstoftank is perfect gepositioneerd voor een optimale gewichtsverdeling. De enkelvoudige constructie, geproduceerd in een thermoplastisch rotatiegietproces, weegt slechts 5,2 kg en is gemaakt van hoogwaardig polyamide.
Aluminium achterbrug
Een maximale precisie en een extreem laag gewicht van slechts 3,9 kg zijn gegarandeerd door het niet toepassen van laswerk in de enkeldelige constructie van de aluminium zwaartekracht-gegoten achterbrug.
WP-vering (voor)
De gesplitste voorvork, ontwikkeld door WP Performance Systems, heeft een veerweg van 215 mm en biedt dankzij de afzonderlijke dempingscircuits in de vorkpoten een betere demping en een eenvoudigere constructie dan traditionele voorvorken. De linkervorkpoot is bestemd voor ingaande demping, de rechtervorkpoot voor uitgaande demping.
WP-vering (achter)
De volledig instelbare achterschokdempers van WP Performance Systems bieden een uitgaande dempingsaanpassing, evenals een hoge en lage ingaande dempingsaanpassing. De 250 mm veerweg van het achterwiel garandeert een perfecte controle onder alle omstandigheden, of het nu op nauwe en bochtige bergwegen is of in drukke stadscentra.
Motor
De vloeistofgekoelde eencilindermotor met enkelvoudige bovenliggende nok biedt het nieuwste op het gebied van ontwerp en elektronische technologie. Een uitstekend maximaal vermogen van 55 kW (74 pk) bij 8.000 tpm en een koppel van 71 Nm bij 6.750 toeren per minuut laat bij de berijder geen enkele twijfel bestaan over het vermogen dat in deze lichtgewicht eenheid zit opgesloten.
Cilinderkop
Het compacte ontwerp van de cilinderkop met vier kleppen en enkele bovenliggende nokkenas is voorzien van 42 mm inlaatkleppen en 34 mm uitlaatkleppen, die worden bediend door robuuste tuimelaars en zodoende staan voor een nauwkeurige timing bij een hoog motortoerental. De ontsteking vindt plaats via een dubbele bougie, elk met een onafhankelijke regeling van het ontstekingsmoment voor een optimale brandstofverbranding in de grote verbrandingskamer.
Elektronisch geregelde gasklep
Het elektronische Keihin-brandstofinjectiesysteem is voorzien van een 50 mm-gasklephuis zonder mechanische koppeling met de gashendel. Als de berijder de gashendel open of dicht draait, wordt de gasklep elektronisch aangestuurd door het motormanagementsysteem (EMS). Het motormanagementsysteem vergelijkt continu de motorparameters met de sensorgegevens en past de gasklep dienovereenkomstig aan, wat resulteert in een perfecte vermogensafgifte en gasrespons.
Versnellingsbak
Een lichtgewicht 6-versnellingsbak met soepel en precies schakelen geeft berijders perfecte controle en zelfvertrouwen, zelfs onder extreme omstandigheden.
Wielen
De zwart geanodiseerde tubeless Giant-spaakwielen zijn licht en sterk. De 17"-wielen zijn voor en achter voorzien van respectievelijk Continental ContiAttack Supermoto 120/70- en 160/60-banden, voor een buitengewoon lichte hantering en een uitzonderlijke beheersing, ongeacht de hellingshoek.
Resonantiekamer aan inlaatzijde
Op het gasklephuis bevindt zich aan de inlaatzijde een resonantiekamer die de beweging van de inlaatlucht verbetert en zorgt voor een verbetering van de gasrespons en het rijgedrag, met name direct bij het opendraaien van het gas.
Remmen
Een geweldige stopkracht en beheersing staan de berijder ter beschikking, dankzij de radiaal gemonteerde Brembo-remklauw met 4 zuigers en zwevende schijf aan de voorzijde, en een remklauw met enkele zuiger en zwevende schijf aan de achterzijde (respectievelijke diameters 320 en 240 mm). De nieuwste ABS-technologie van Bosch garandeert maximale veiligheid en volledig vertrouwen.
Slipkoppeling
De APTC (Adler Power Torque Clutch, torsiekoppeling) van Adler zorgt voor hogere snelheden bij het ingaan en verlaten van bochten of hoeken door het maximaliseren van de grip van het achterwiel bij hoge acceleratie en door het voorkomen van instabiliteit en springen van het achterwiel bij hard remmen op het omslagpunt in een bocht. De berijder beschikt zo over maximale controle en een perfecte terugschakeling.
Plaatwerk
Innovatieve carrosserie met een lange zadel dat over de radiatorbeschermers heen valt en functionele ribbels bevat om de grip onder alle omstandigheden te verbeteren. De carrosserie van de 701, die strak om de motor en het frame sluit, is ergonomisch ontworpen om het lichaam van de berijder te laten aansluiten op de motorfiets, voor een perfecte harmonie tussen mens en machine en een totale beheersing in alle rijsituaties.
CNC-gefreesde kroonplaten
De geanodiseerde CNC-gefreesde kroonplaten zijn ontworpen voor veeleisende supermoto-behoeften. Ze zijn stijlvol gemaakt en ontworpen met een nauwkeurige buiging om aan de berijder precieze informatie over het gedrag van de voorzijde door te geven.
Geschikt voor A2-rijbewijs
Met de specifieke A2-motor-map die het vermogen beperkt tot 30 kW, is de 701 SUPERMOTO geschikt voor berijders met een A2-rijbewijs die houden van een verbazingwekkende wendbaarheid en hantering, gecombineerd met de nieuwste elektronische veiligheidsinnovaties.
Hydraulische Magura-koppeling
Licht gevoel met een perfecte koppelingsmodulatie

Technical Specs

Engine

 • Bouwwijze Eencilinder viertaktmotor
 • Cilinderinhoud 692.7 cm³
 • Boring 105 mm
 • Slag 80 mm
 • Starter Elektrische starter
 • Versnellingsbak 6 versnellingen
 • Primaire overbrenging 36:79
 • Koppeling APTC(TM)-slipperkoppeling, hydraulisch bediend
 • EMS Keihin-EMS met RBW, dubbele ontsteking
 • CO2 emissions 94

Chassis

 • Bouwwijze frame Chroom-molybdeen stalen trellisframe, gepoedercoat
 • Voorvering WP-USD Ø 48 mm
 • Achtervering WP-monoschokdemper met Pro-Lever linksysteem
 • Veerweg voor 215 mm
 • Veerweg achter 250 mm
 • Voorrem Brembo vaste, radiaal gemonteerde vierzuigerremklauw met schijf
 • Achterrem Brembo zwevend gemonteerde enkelzuigerremklauw met schijf
 • Diameter remschijf voor 320 mm
 • Diameter remschijf achter 240 mm
 • Balhoofdhoek 63 °
 • Bodemvrijheid 270 mm
 • Zithoogte 890 mm
 • Tankinhoud, ca. 13 l
 • Gewicht zonder brandstof 145 kg