TIMELESS STYLE

SIMPLE. PROGRESSIVE.

De SVARTPILEN 401 ademt de pure passie waardoor streetbikes ooit zo populair werden. Alles is teruggebracht tot de zuivere functionele essentie: deze motor is de real deal. Hier geen overbodige, extravagante ontwerpgimmicks die afbreuk zouden doen aan de zuivere sensatie van het motorrijden. De eenvoudige maar tegelijkertijd geavanceerde designstrategie van deze robuuste stadsverkenner representeert de toekomstvisie van Husqvarna Motorcycles op wegmotoren.

EEN PURE EN AUTHENTIEKE RIJERVARING

De SVARTPILEN 401 interpreteert de functionele eenvoud van beroemde iconen van Husqvarna Motorcycles en combineert deze met moderne technologie, vooruitstrevend design en hardware van topkwaliteit. Het resultaat is een tijdloos ontwerp in de geest van die vroege pioniersfase. Voor een compromisloze en onvervalste motorbeleving met het comfort van modern materiaal en functionaliteit.

A NEW PERSPECTIVE

Kleding

LEEFTIJDSLOZE STIJL

De nieuwe collectie topkleding van Husqvarna Motorcycles is gemaakt voor die momenten waarop je avontuurlijke geest je overhaalt om je eigen stad verder te gaan verkennen.