SVARTPILEN 701 2020

€10 099,00*

FILLING THE VOID

Het geluid dat de quickshifter maakt, moedigt je aan om nog een paar extra toeren te maken voordat je weer schakelt. De top van de koppelcurve berijden, vol vertrouwen uit de bochten scheuren. Dit is een rij-ervaring die door zijn relaxte rauwheid wordt bepaald. Maar wanneer de lege weg daarom vraagt - wanneer je met het stuur moet worstelen en de banden beginnen te schuren, dan is de SVARTPILEN 701 uiterst toeschietelijk.

Presentational photo

Motor

De SVARTPILEN 701 wordt aangedreven door een moderne 692,7 cm³ vloeistofgekoelde eencilindermotor op basis van de nieuwste ontwerptechnieken en elektronica. Met een piek van 55 kW (75 pk) en een koppel van 72 Nm bij 6750 tpm bestaat er geen enkele twijfel over het vermogenspotentieel van deze motor. De elektronische brandstofinspuiting wordt bediend door een ride-by-wire-systeem en levert een direct, scherp en verfijnd vermogen, aangestuurd door het standaardtractieregelingssysteem. Met diverse innovatieve technische oplossingen, zoals standaard een omhoog-omlaag-schakeling, levert deze motor uitzonderlijke rijeigenschappen. Omdat hij is geproduceerd met behulp van uiterst moderne productieprocessen en de hoogste kwaliteit aan materialen, is een hoogwaardige betrouwbaarheid en efficiëntie gegarandeerd. Deze kwaliteit resulteert ook in een comfortabel lang onderhoudsinterval van 10.000 km.
Frame

Frame

Het lichtgewicht trellisframe is geconstrueerd om een nauwkeurige hantering in alle omstandigheden te garanderen en vertrouwen in te boezemen. Door het gebruik van hoogwaardig chroom-molybdeenbuisstaal wordt gedetailleerde feedback aan de berijder doorgegeven door middel van nauwkeurig ontworpen torsiestijfheid en lengteflexibiliteit. Dit garandeert geavanceerde wendbaarheid en stabiliteit, gecombineerd met een perfecte gewichtsverdeling en een kleine draaicirkel - uiterst handig in stedelijke omgevingen.

PERSONALIZE YOUR SVARTPILEN

Akrapovič "Slip-on Line"

Akrapovič "Slip-on Line"€891,65

More sound, more style and less weight with a long service life: Rich exhaust note Perfect workmanship Plug & Play assembly No new…

Read More
Akrapovič "Slip-on Line"

Akrapovič "Slip-on Line" €891,65

More sound, more style and less weight with a long service life: Rich exhaust note Perfect workmanship Optimum mix of weight savin…

Read More
Silencer bracket

Silencer bracket€118,04

Uncompromising look, without any annoying pillion footrests Made from high-strength aluminium Extremely light and torsion resistan…

Read More
Presentational photo

Remmen

De SVARTPILEN 701 is uitgerust met hydraulische, volgens de hoogste normen gefabriceerde BREMBO-remklauwen, die in combinatie met geperforeerde stalen schijven met 320 mm voor en 240 mm achter, garant staan voor een beheersbaar en zelfverzekerd remvermogen. De SVARTPILEN 701 heeft ook een geavanceerd Bosch ABS-systeem waardoor onder de meest uiteenlopende remomstandigheden maximale veiligheid wordt gegarandeerd.
Vering

Vering

De WP APEX-vering op de SVARTPILEN 701 is volgens strenge normen vervaardigd, waardoor het hoogste niveau aan kwaliteit en vakmanschap wordt gegarandeerd. Aan de voorzijde bevinden zich omgekeerde voorvorken van 43 mm met een gesplitste dempingsfunctie, terwijl achter een monoshock via een ophangingssysteem met de achterbrug is verbonden. De hoogwaardige componenten zijn aanpasbaar aan steeds wisselende stedelijke omgevingen.

Technical Specs

Engine

Cilinderinhoud
692.7 cm³
Vermogen in kW
55 kW
Bouwwijze
Eencilinder viertaktmotor
Boring
105 mm
Slag
80 mm
Starter
Elektrische starter
Smering
Drukcirculatiesmering met 2 oliepompen
Versnellingsbak
6 versnellingen
Koeling
Vloeistofkoeling
Koppeling
APTC(TM)-slipperkoppeling, hydraulisch bediend
EMS
Keihin-EMS, dubbele ontsteking

Chassis

Bouwwijze frame
Chroom-molybdeen stalen trellisframe, gepoedercoat
Voorvering
WP APEX 43
Achtervering
WP APEX Monoshock
Veerweg voor
150 mm
Veerweg achter
150 mm
Voorrem
Brembo vaste, radiaal gemonteerde vierzuigerremklauw met schijf
Achterrem
Brembo zwevend gemonteerde enkelzuigerremklauw met schijf
Diameter remschijf voor
320 mm
Diameter remschijf achter
240 mm
ABS
Bosch 9M+ tweekanaals ABS
Ketting
X-ring 5/8 x 1/4"
Balhoofdhoek
65 °
Bodemvrijheid
164 mm
Zithoogte
835 mm
Tankinhoud, ca.
12 l
Gewicht zonder brandstof
161 kg