VITPILEN 701 2020

€10 099,00*

ICONIC SPIRIT

De VITPILEN 701 pakt alles wat leuk is aan motorfietsen en combineert dat - een grote, eencilindermotor, een licht chassis, een strakke vormgeving en een sportieve rijstijl. Samen zorgen deze eigenschappen voor een onmiskenbaar pure rij-ervaring, die je knie in de bochten dwingt en je hoofd leegmaakt zodat jij je kunt concentreren op de rit, en niets anders dan de rit.

Presentational photo

Motor

De VITPILEN 701 wordt aangedreven door een moderne 692,7 cc vloeistofgekoelde eencilindermotor die is voorzien van de nieuwste designtechnieken en elektronica. Met een piek van 55 kW (75 pk) en een koppel van 72 Nm bestaat er geen enkele twijfel over het prestatiepotentieel van deze motorfiets. De elektronische brandstofinspuiting wordt geregeld door een ride-by-wire-systeem en levert een direct, scherp en verfijnd vermogen, aangestuurd door het standaard tractieregelingssysteem. De nieuwste technische oplossingen, zoals het eenvoudige op- en terugschakelen als standaardfunctie, zorgen voor uitzonderlijke rijeigenschappen, terwijl innovatieve productieprocessen en de hoogste kwaliteit aam materialen een hoge betrouwbaarheid en efficiëntie garanderen, wat resulteert in een lang onderhoudsinterval van maar liefst 10.000 km.
Frame

Frame

Het lichtgewicht trellisframe is geconstrueerd om een nauwkeurige hantering in alle omstandigheden te garanderen en vertrouwen in te boezemen. Door het gebruik van hoogwaardig chroom-molybdeenbuisstaal wordt gedetailleerde feedback aan de berijder doorgegeven door middel van nauwkeurig ontworpen torsiestijfheid en lengteflexibiliteit. Dit garandeert geavanceerde wendbaarheid en stabiliteit, gecombineerd met een perfecte gewichtsverdeling en een kleine draaicirkel - uiterst handig in stedelijke omgevingen.

PERSONALIZE YOUR VITPILEN

Akrapovič "Slip-on Line"

Akrapovič "Slip-on Line"€891,65

More sound, more style and less weight with a long service life: Rich exhaust note Perfect workmanship Plug & Play assembly No new…

Read More
Akrapovič "Slip-on Line"

Akrapovič "Slip-on Line" €891,65

More sound, more style and less weight with a long service life: Rich exhaust note Perfect workmanship Optimum mix of weight savin…

Read More
Presentational photo

Remmen

De VITPILEN 701 is uitgerust met hydraulische, volgens de hoogste normen gefabriceerde Brembo-remklauwen, die in combinatie met geperforeerde stalen schijven met 320 mm voor en 240mm achter, garant staan voor controleerbaar en zelfverzekerd remvermogen. De VITPILEN 701 heeft tevens een geavanceerd Bosch ABS-systeem waardoor onder de meest uiteenlopende remomstandigheden maximale veiligheid wordt gegarandeerd.
Vering

Vering

De WP APEX-vering op de VITPILEN 701 is volgens strenge normen vervaardigd, waardoor het hoogste niveau aan kwaliteit en vakmanschap wordt gegarandeerd. Aan de voorzijde heeft de motor een upside-down voorvork van 43 mm, en achter een monoshock die via een linksysteem is verbonden met de achterbrug. De hoogwaardige componenten zijn aanpasbaar aan steeds wisselende stedelijke omgevingen.

Technical Specs

Engine

Cilinderinhoud
692.7 cm³
Vermogen in kW
55 kW
Bouwwijze
Eencilinder viertaktmotor
Boring
105 mm
Slag
80 mm
Starter
Elektrische starter
Smering
Drukcirculatiesmering met 2 oliepompen
Versnellingsbak
6 versnellingen
Koeling
Vloeistofkoeling
Koppeling
APTC(TM)-slipperkoppeling, hydraulisch bediend
EMS
Keihin-EMS met RBW, dubbele ontsteking

Chassis

Bouwwijze frame
Chroom-molybdeen stalen trellisframe, gepoedercoat
Voorvering
WP APEX 43
Achtervering
WP APEX Monoshock
Veerweg voor
135 mm
Veerweg achter
135 mm
Voorrem
Brembo vaste, radiaal gemonteerde vierzuigerremklauw met schijf
Achterrem
Brembo zwevend gemonteerde enkelzuigerremklauw met schijf
Diameter remschijf voor
320 mm
Diameter remschijf achter
240 mm
ABS
Bosch 9M+ tweekanaals ABS
Ketting
X-ring 5/8 x 1/4"
Balhoofdhoek
65 °
Bodemvrijheid
140 mm
Zithoogte
830 mm
Tankinhoud, ca.
12 l
Gewicht zonder brandstof
157 kg