Husqvarna Motorcycles Midwinter Sale

Husqvarna Motorcycles Midwinter Sale

Eljött az idő, vásárolj kedvezményesen 2020-as termékeket

Használd ki a decemberi téli akciónkat*, és vásárolj kedvezményesen funkcionális és szabadidős ruházatot vagy technikai kiegészítőket offroad és utcai motorokhoz – közvetlenül a helyi hivatalos Husqvarna-márkakereskedőtől. Mielőtt a szalonokban helyet csinálnak az új, 2021-es kollekciónak, eljött az ideje, hogy kedvezményesen vásárolj 2020-as cikkeinket közül. Vannak olyan extra kiegészítők vagy motoros ruházati termékek, amelyekre mindig is vágytál?

Gyere és csapj le a legjobb ajánlatokra a Husqvarna-márkakereskedésekben. Kérjük, amennyiben további információkra van szükséged a jelenlegi COVID-19 helyzettel kapcsolatban (megváltozott nyitva tartási idő, a bemutatóterem látogatásának korlátozása), vedd fel a kapcsolatot a helyi Husqvarna-márkakereskedővel (a kereskedő linkje), vagy válaszd alternatívaként bármelyik hivatalos Husqvarna-márkakereskedő webáruházát. 

FIND A DEALER

DEALER SEARCH
folder-teaser

Clothing shaped by the unique origins of our Scandinavian heritage.

Apparel

Browse all products
71782_Motocross Technical Accessories MY2021

Innovative technology with premium quality to enhance your ride

Technical Accessories

Browse categories

*A Husqvarna Motorcycles téli vásár 2020. 12. 01-től 12. 31-ig tart. Kizárólag az akcióban részt vevő Husqvarna-márkakereskedőknél. További információkért használd a kereskedő-keresőnket. Csak amíg a készlet tart. A COVID-19 helyzet miatt kereskedelmi korlátozások lehetnek érvényben (nyitvatartási idő, a bemutatóterem látogatásának korlátozása, stb.)