Husqvarna Motorcycles Midwinter Sale

Husqvarna Motorcycles Midwinter Sale

Zdaj je pravi čas za ugodnejši nakup izdelkov z letnico 2020

Izkoristite decembrsko zimsko akcijo* in si po ugodnejših cenah zagotovite motociklistično opremo, oblačila za prosti čas in dodatno opremo za terensko in cestno vožnjo, vse to neposredno pri vašemu pooblaščenemu prodajalcu Husqvarna Motorcycles. Ker morajo trgovci pripraviti prostor na policah za nove artikle, je zdaj pravi čas za ugodnejši nakup izdelkov z letnico 2020.

Zakaj ne bi obiskali najbližjega trgovca Husqvarna Motorcycles in izkoristili priložnosti za nakup izdelkov, ki ste si jih vedno želeli? Kontaktirajte svojega lokalnega trgovca Husqvarna Motorcycle glede omejitev zaradi trenutne situacije z virusom Covid-19 (obratovalni čas, pogoji obiska salona, ...) ali pa uporabite alternativne možnosti v eni od pooblaščenih spletnih trgovin Husqvarna Motorcycles.

FIND A DEALER

DEALER SEARCH
folder-teaser

Clothing shaped by the unique origins of our Scandinavian heritage.

Apparel

Browse all products
71782_Motocross Technical Accessories MY2021

Innovative technology with premium quality to enhance your ride

Technical Accessories

Browse categories

* Zimska razprodaja Husqvarna Motorcycles traja med 1. in 31. decembrom 2020 le pri izbranih trgovcih Husqvarna Motorcycles do razprodaje zalog. Za več informacij se obrnite na seznam pooblaščenih trgovcev. Upoštevajte lokalna priporočila zaradi omejevanja širjenja virusa Covid-19 (odpiralni časi, pogoji vstopa v salon,...).