• Mobility Service

 • Mobility Service

  Liikkuvuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää

  12 kuukauden ilmainen Mobility Service jokaisen uuden maantiekäyttöön tarkoitetun ajoneuvon oston ja huollon yhteydessä.


  Husqvarna Motorcyclesin tarjoaman elinikäinen* Mobility Service turvaa matkasi 12 kuukauden ajan – ilmaiseksi. Jokaisen valtuutetulla Husqvarna Motorcycles -jälleenmyyjällä tehdyn huollon jälkeen ilmainen käyttöiän kestävä turva pitenee kerrallaan seuraavaan huoltoon asti tai korkeintaan 12 kuukauden ajan. Koko Euroopan kattavien, kellon ympäri tavoitettavien apukeskusten ansiosta rikkoutumisista ei ole suurta huolta. Saat lisätietoja valtuutetulta Husqvarna Motorcycles -jälleenmyyjältä.

  Joitakin etujasi:

  • 24/7 tukipuhelinpalvelu
  • Korjaus paikan päällä tai
  • Hinaus
  • Majoitus
  • Korvaava ajoneuvo
  • Matkan jatkaminen

  Pidämme sinut liikkeellä…

  ENNEN KUN RYHDYT MIHINKÄÄN TOIMENPITEISIIN, SOITA RIKKOUTUMISTAPAUKSESSA HUSQVARNA MOTORCYCLES -APUKESKUKSEN TUKIPUHELIMEEN!

  Huomaa, että ainoastaan Husqvarna Motorcycles -apukeskuksen hyväksymistä palveluista maksetaan!

   

  PALVELUNUMERO:

  KOTIMAA: 0800550005
  KANSAINVÄLINEN: +358972584416

  Jos et ostanut moottoripyörää kotimaastasi, voimassa ovat alkuperämaan tiedot.

  Hyvä tietää:

  Ainoastaan Husqvarna Motorcycles -apukeskuksen hyväksymistä palveluista maksetaan. Soita jokaisessa rikkoutumistapauksessa tukipuhelimeen!

  Liikkuvuuspalvelu on voimassa moottoripyörille, jotka on ostettu tai huollettu seuraavissa maissa: Itävalta, Belgia, Tšekin tasavalta, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Alankomaat, Norja, Puola, Portugali, Romania, Slovakia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Sveitsi

  Soveltamisalue

  Rikkoutumiset, jotka tapahtuvat mainituissa maissa**.

  Tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä
  Yhteistyökumppanit

  Husqvarna Motorcycles ja ARC Europe

  Takuun alaiset moottoripyörät
  Husqvarna Motorcycles -moottoripyörät, joilla on 24 kuukauden valmistajan takuu ja jotka on hyväksytty julkiseen tieliikenteeseen.

  Palvelun käyttöön oikeutetut henkilöt
  Omistaja tai ajaja ja matkustaja

  Palvelun kattavuus
  Käyttöoikeus kattavaan, Euroopan laajuiseen palveluntarjoajien verkostoon, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa. Husqvarna Motorcycles -apukeskus käynnistää palvelut sen jälkeen, kun ajoneuvon valmistenumero (VIN) on tarkastettu onnistuneesti, koska liikkuvuuspalvelu on moottoripyöräkohtainen.

  Palvelut

  Palvelun kattamat tapahtumat
  Rikkoutuminen, ilkivalta, varkaus, varkauden yritys**** ja palaminen.

  Korjaaminen paikan päällä
  Jos matkaa ei voida aloittaa tai jatkaa moottoripyörällä ja ongelmaa ei voi ratkaista paikan päällä, Husqvarna Motorcycles -apukeskus järjestää korjauksen paikan päällä.

  Hinaus
  Jos matkaa ei voida aloittaa tai jatkaa moottoripyörällä ja ongelmaa ei voi ratkaista paikan päällä, Husqvarna Motorcycles -apukeskus järjestää moottoripyörän hinauksen lähimmän Husqvarna Motorcycles -kauppiaan luokse (tai kotipaikkaa lähimmän kauppiaan luokse, jos se on lähempänä kuin 50 km).

  Säilytys
  Rikkoutumistapauksessa moottoripyörää säilytetään uudelleentoimitusta/noutoa/romutusta varten enintään 2 viikon ajan.

  Varaosat
  Jos rikkoutuminen tapahtuu ulkomailla, Husqvarna Motorcycles -apukeskus järjestää tarvittaessa varaosien toimituksen valtuutetulle Husqvarna Motorcycles -kauppiaalle. Lähetyskulut sisältyvät, varaosien hinta ei sisälly.

  Romutus ulkomailla
  Ilkivalta-, palo-, varkaus- tai varkausyrityksen jälkeen järjestetään romutus, jos moottoripyörä arvioidaan korjauskelvottomaksi. Kuljetus romutuskohteeseen sisältyy, tullimaksut ja asiantuntijoiden käyttämisestä aiheutuvat kustannukset eivät.

  Majoitus
  Jos moottoripyörän korjaaminen ei ole mahdollista samana päivänä kun se hinattiin valtuutetulle Husqvarna Motorcycles -kauppiaalle ja jos rikkoutuminen tapahtui yli 50 km:n etäisyydellä valtuutetun ajajan kotipaikasta, maksetaan korkeintaan 2 hengen enintään 4 yön majoituskulut kolmen tähden hotellissa, jossa aamiainen sisältyy hintaan.

  Avainpalvelu
  Jos avain katoaa/varastetaan/rikkoutuu, järjestetään vara-avaimen toimitus ajajalle (lähetyskulut sisältyvät) tai valtuutetulle Husqvarna Motorcycles -kauppiaalle, jos tämän arvioidaan olevan paras ratkaisu.

  Aina liikkeellä
  Matkakulut

  Tarvittaessa maksamme matkakuluja kulkemisesta valtuutetulle Husqvarna Motorcycles -kauppiaalle, autovuokraamoon, hotelliin, rautatieasemalle, lentoasemalle jne. tai takaisin korkeintaan 77 € / rikkoutuminen (arvonlisävero sisältyen).

  Korvaava ajoneuvo
  Jos moottoripyörän korjaaminen ei ole mahdollista samana päivänä kun se hinattiin valtuutetulle Husqvarna Motorcycles -kauppiaalle, Husqvarna Motorcycles -apukeskus järjestää vuokra-auton (ylin kategoria B ”Economy”), jossa on vapaat kilometrit ja vakiovakuutus siksi ajaksi, kun korjaus on suoritettu, kuitenkin korkeintaan 4 arkipäiväksi.*****

  Matkan jatkaminen
  Husqvarna Motorcycles -apukeskus maksaa matkakulut (korkeintaan 2 henkilölle) rikkoutumispaikkakunnalta kohdepaikkakunnalle tai valtuutetun ajajan kotipaikkakunnalle. Suositellut kulkuvälineet:

  • Taksi, jos kohdepaikkakunta on alle 50 km:n etäisyydellä
  • 1. luokan junalippu, jos kohdepaikkakunta on 50–1 000 km:n etäisyydellä
  • Lento ”Economy Class” -luokassa, jos kohdepaikkakunta on yli 1 000 km:n etäisyydellä

  Kuljetuspalvelu
  Korjatun moottoripyörän kuljetus

  Husqvarna Motorcycles -apukeskus maksaa matkakustannukset, jotka aiheutuvat korjatun moottoripyörän noutamisesta valtuutetulta Husqvarna Motorcycles -kauppiaalta (samat kulkuvälineet kuin yllä). Jos ei ole mahdollista, että ajaja noutaa moottoripyörän, voidaan sopia kuljetuksesta kotiosoitteeseen. Tällöin Husqvarna Motorcycles -apukeskus korvaa kuitenkin vain kustannukset, jotka vastaavat aiheutuvia kustannuksia siitä, että ajaja matkustaisi itsenäisesti noutamaan ajoneuvon. Ajajan on itse maksettava jäljelle jäävä osuus. Pyydettäessä Husqvarna Motorcycles -apukeskus järjestää kuljetuksen kuljetusyrityksen tai ammattimaisen lähettipalvelun kanssa. Tällöin ajaja määrää kuljetuksen tehtäväksi ja maksaa sen. Kuten yllä on selitetty, Husqvarna Motorcycles -apukeskus korvaa kuljetuksen jälkeen kulut osittain. Tämä palvelu annetaan vain seuraavissa tapauksissa:

  • Rikkoutuminen, ilkivalta, palaminen (sekä kotimaassa että ulkomailla)
  • Varkauden yritys (vain ulkomailla)

  Korjaamattoman moottoripyörän kuljetus
  Mikäli moottoripyörän korjaaminen ei ole mahdollista 4 päivän kuluessa siitä, kun se hinattiin valtuutetulle Husqvarna Motorcycles -kauppiaalle, moottoripyörä kuljetetaan Husqvarna Motorcycles -apukeskuksen suorittaman arvioinnin jälkeen valtuutetulle Husqvarna Motorcycles -kauppiaalle ajajan kotipaikkakunnalla (monikuljetus). Tämä palvelu annetaan vain seuraavissa tapauksissa:

  • Rikkoutuminen, ilkivalta, palaminen (sekä kotimaassa että ulkomailla)
  • Varkauden yritys (vain ulkomailla)

  Kaikki tiedot löytyvät Husqvarna Motorcycles Mobility Service -esitteestä:

  • Husqvarna Motorcycles Mobility Service 2023 FI Download

  * Elinikäinen tarkoittaa korkeintaan 60 000 km tai 8 vuotta – riippuen siitä, kumpi toteutuu ensin – 1-sylinterisissä malleissa ja korkeintaan 80 000 km tai 8 vuotta – riippuen siitä, kumpi toteutuu ensin – 2-sylinterisissä malleissa.
  ** ALB, AND, AUT, BEL, BIH, BGR, HRV, CYP, CZE, DNK (mukaan lukien Färsaaret), EST, FIN, FRA (Euroopan alueet sekä Réunion), FYROM, DEU, GRC, HUN, ISL, IRL, ITA, SMR, VAT, LVA, LTU, LUX, MLT, MCO, NLD, NOR, POL, PRT, ROU, SRB, RUS, MNE, Kosovo, SVK, SVN, ESP, SWE, CHE, LIE, TUR ja GBR (Euroopan alueet mukaan lukien Gibraltar ja Kanaalisaaret).
  *** 1-sylinterisille ajoneuvoille: korkeintaan 60 000 km tai 8 vuotta sen mukaan, kumpi toteutuu ensin; 2-sylinterisille ajoneuvoille: korkeintaan 80 000 km tai 8 vuotta sen mukaan, kumpi toteutuu ensin
  **** Palvelu kattaa varkauden ja varkauden yrityksen, jos rikkoutuminen tapahtuu ulkomailla
  ***** Kaikki ajoneuvovuokrauksen vakiosopimusehdot ovat voimassa