• Mobility Service

 • Mobility Service

  Προτεραιότητά μας η κινητικότητά σου

  12 μήνες δωρεάν Mobility Service για κάθε νέα αγορά και για κάθε σέρβις.


  Το Lifetime* Mobility Service των Husqvarna Motorcycles σού εγγυάται για 12 μήνες απόλυτη ασφάλεια στον δρόμο, και μάλιστα δωρεάν. Με κάθε σέρβις σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Husqvarna Motorcycles, σε όλη τη διάρκεια ζωής, το δωρεάν Mobility Service επεκτείνεται μέχρι το επόμενο σέρβις ή για διάστημα έως 12 μηνών! Χάρη στο Assistance Center, που είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο σε όλη την Ευρώπη, μια ακινητοποίηση λόγω βλάβης δεν θα χαλάσει τα σχέδιά σου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Husqvarna Motorcycles της περιοχής σου.

  Μερικά από τα προνόμια που κερδίζεις:

  • Τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 24/7
  • Επί τόπου επισκευή ή
  • ρυμούλκηση
  • Διαμονή
  • Όχημα αντικατάστασης
  • Συνέχιση ταξιδιού

  Με εμάς είσαι πάντα ήσυχος πάνω στη σέλα σου…

  ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ, ΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ASSISTANCE CENTER ΤΗΣ HUSQVARNA MOTORCYCLES!

  Έχε υπόψη ότι πληρώνονται μόνο οι υπηρεσίες που έχουν εγκριθεί από το Assistance Center της Husqvarna Motorcycles!

  ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ:
  ΔΙΕΘΝΩΣ: 0030 214 4048 222

  Αν δεν αγόρασες τη μοτοσυκλέτα σου στη χώρα όπου ζεις, ισχύουν οι πληροφορίες που αναφέρονται για τη χώρα προέλευσης του οχήματός σου.

  Είναι καλό να γνωρίζεις:
  Πληρώνονται μόνο οι υπηρεσίες που εγκρίνει το κέντρο εξυπηρέτησης της Husqvarna Motorcycles. Σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω βλάβης καλέστε τη γραμμή εξυπηρέτησης!

  Το Mobility Service ισχύει για μοτοσυκλέτες, οι οποίες αγοράστηκαν ή υποβλήθηκαν σε συντήρηση στις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία

  Πεδίο εφαρμογής

  Για ακινητοποιήσεις λόγω βλάβης που προκύπτουν σε μία από τις προαναφερόμενες χώρες**.

  Σημαντικά στοιχεία με μια ματιά
  Συνεργάτες

  Husqvarna Motorcycles και ARC Europe

  Μοτοσυκλέτες που καλύπτονται
  Μοτοσυκλέτες της Husqvarna Motorcycles με 24 μήνες εγγύηση κατασκευαστή, οι οποίες είναι εγκεκριμένες για κυκλοφορία σε δημόσιες οδούς.

  Δικαιούχοι
  Ιδιοκτήτες ή οδηγοί και συνεπιβάτες

  Εύρος παροχών
  Πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο ευρωπαϊκό δίκτυο παρόχων υπηρεσιών και ένα τηλεφωνικό κέντρο έκτακτης ανάγκης, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Οι υπηρεσίες παρέχονται από το Assistance Center της Husqvarna Motorcycles μετά την επαλήθευση του αναγνωριστικού αριθμού οχήματος (VIN), καθώς το Mobility Service είναι συνδεδεμένο με τη μοτοσυκλέτα.

  Υπηρεσίες

  Περιπτώσεις που καλύπτονται
  Ακινητοποιήσεις λόγω βλάβης, βανδαλισμός, κλοπή, απόπειρα κλοπής**** και πυρκαγιά.

  Επί τόπου επισκευή
  Εάν δεν είναι δυνατή η εκκίνηση ή η συνέχιση της οδήγησης της μοτοσυκλέτας και το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί επί τόπου, το Assistance Center της Husqvarna Motorcycles προγραμματίζει μια επί τόπου επισκευή.

  Ρυμούλκηση
  Εάν δεν είναι δυνατή η εκκίνηση ή η συνέχιση της οδήγησης της μοτοσυκλέτας και το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί επί τόπου, το Assistance Center της Husqvarna Motorcycles οργανώνει τη ρυμούλκηση της μοτοσυκλέτας μέχρι την πλησιέστερη αντιπροσωπεία της Husqvarna Motorcycles (ή στην αντιπροσωπεία της χώρας, εάν αυτή βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 50 km).

  Φύλαξη
  Σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω βλάβης η μοτοσυκλέτα φυλάσσεται μέχρι την εκ νέου παράδοση / παραλαβή / απόσυρση, ωστόσο για διάστημα έως 2 εβδομάδες.

  Ανταλλακτικά
  Σε περίπτωση ακινητοποίησης λόγω βλάβης στο εξωτερικό, το κέντρο εξυπηρέτησης Husqvarna Motorcycles κανονίζει, εφόσον είναι απαραίτητο, την παράδοση ανταλλακτικών στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Husqvarna Motorcycles. Συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής, εξαιρούνται τα έξοδα για τα ανταλλακτικά.

  Απόσυρση στο εξωτερικό
  Σε περίπτωση βανδαλισμού, πυρκαγιάς, κλοπής ή απόπειρας κλοπής οργανώνεται η απόσυρση, εάν η μοτοσυκλέτα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ολική απώλεια. Συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά προς το σημείο απόσυρσης, εξαιρούνται τα τέλη εκτελωνισμού.

  Διαμονή
  Όταν η επισκευή της μοτοσυκλέτας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας κατά την οποία έγινε η ρυμούλκηση σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Husqvarna Motorcycles, και όταν η ακινητοποίηση λόγω βλάβης έλαβε χώρα σε απόσταση άνω των 50 km από την κατοικία του εξουσιοδοτημένου οδηγού, αναλαμβάνουμε τα έξοδα διαμονής για έως 2 άτομα και έως 4 διανυκτερεύσεις σε ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό.

  Σέρβις κλειδιού
  Σε περίπτωση απώλειας/κλοπής/καταστροφής του κλειδιού, αποστέλλουμε ένα ανταλλακτικό κλειδί στον οδηγό (συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής) ή σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Husqvarna Motorcycles, εάν αυτό θεωρηθεί ως η καλύτερη λύση.

  Πάντα ήσυχος πάνω στη σέλα σου
  Έξοδα μετακίνησης

  Εάν χρειαστεί, αναλαμβάνουμε τα έξοδα για ποσό έως 77 €/ακινητοποίηση λόγω βλάβης (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) για μεταφορά από/προς τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Husqvarna Motorcycles, πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων, ξενοδοχείο, σιδηροδρομικό σταθμό, αεροδρόμιο, κλπ.

  Όχημα αντικατάστασης
  Εάν η επισκευή της μοτοσυκλέτας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας κατά την οποία έγινε η ρυμούλκηση σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Husqvarna Motorcycles, το Assistance Center της Husqvarna Motorcycles θα φροντίσει για την παροχή ενοικιαζόμενου οχήματος (έως κατηγορία B «Economy») με δωρεάν χιλιόμετρα και βασική ασφάλιση, μέχρι την ολοκλήρωση της επισκευής, ωστόσο για διάστημα έως 4 εργάσιμων ημερών.*****

  Συνέχιση ταξιδιού
  Το κέντρο εξυπηρέτησης της Husqvarna Motorcycles αναλαμβάνει τα έξοδα για το ταξίδι (για έως 2 άτομα) από την τοποθεσία της ακινητοποίησης λόγω βλάβης μέχρι τον προορισμό ή μέχρι την κατοικία του εξουσιοδοτημένου οδηγού. Συνιστώμενα μέσα κυκλοφορίας:

  • Ταξί, όταν ο προορισμός απέχει λιγότερα από 50 km
  • Εισιτήριο τρένου α’ θέσης, όταν ο προορισμός απέχει μεταξύ 50 και 1.000 km
  • Αεροπορικό εισιτήριο θέσης economy, όταν ο προορισμός απέχει πάνω από 1.000 km

  Υπηρεσία μεταφοράς
  Μεταφορά της επισκευασμένης μοτοσυκλέτας

  Τα έξοδα μετακίνησης για την παραλαβή της επισκευασμένης μοτοσυκλέτας από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Husqvarna Motorcycles καλύπτονται από το Assistance Center της Husqvarna Motorcycles (προαναφερόμενα μέσα μεταφοράς). Εάν δεν είναι δυνατή η παραλαβή από τον οδηγό, μπορεί να ανατεθεί η μεταφορά προς τη διεύθυνση κατοικίας. Ωστόσο, το κέντρο εξυπηρέτησης της Husqvarna Motorcycles αποζημιώνει μόνο τα έξοδα που προκύπτουν από την ανεξάρτητη μετακίνηση του οδηγού για να παραλάβει το όχημα. Το υπόλοιπο ποσό πρέπει να καλυφθεί από τον οδηγό. Κατόπιν αιτήματος, το Assistance Center της Husqvarna Motorcycles οργανώνει τη μεταφορά από μεταφορική εταιρεία ή επαγγελματική υπηρεσία παραδόσεων, η οποία ζητείται και πληρώνεται απευθείας από τον οδηγό. Όπως αναφέρεται και παραπάνω, τα έξοδα αποζημιώνονται εν μέρει μετά τη μεταφορά από το κέντρο εξυπηρέτησης της Husqvarna Motorcycles. Αυτή η υπηρεσία παρέχεται μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Ακινητοποίηση λόγω βλάβης, βανδαλισμός, πυρκαγιά (τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό)
  • Απόπειρα κλοπής (μόνο στο εξωτερικό)

  Μεταφορά της μη επισκευασμένης μοτοσυκλέτας
  Εάν η επισκευή της μοτοσυκλέτας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 4 ημερών μετά τη ρυμούλκηση στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Husqvarna Motorcycles, η μοτοσυκλέτα μεταφέρεται – κατά τη διακριτική ευχέρεια του Assistance Center της Husqvarna Motorcycles – στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Husqvarna Motorcycles στον τόπο κατοικίας του οδηγού (πολλαπλή μεταφορά). Αυτή η υπηρεσία παρέχεται μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Ακινητοποίηση λόγω βλάβης, βανδαλισμός, πυρκαγιά (τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό)
  • Απόπειρα κλοπής (μόνο στο εξωτερικό)

  Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο Husqvarna Motorcycles Mobility Service Folder:

  • Husqvarna Motorcycles Mobility Service 2023 GR Download

  *LIFETIME σημαίνει έως 60.000 km ή 8 έτη – ό,τι επιτευχθεί πρώτο – σε μονοκύλινδρα μοντέλα και, έως 80.000 km ή 8 έτη – ό,τι επιτευχθεί πρώτο – σε δικύλινδρα μοντέλα.
  ** ALB, AND, AUT, BEL, BIH, BGR, HRV, CYP, CZE, DNK (συμπεριλαμβανομένων των Νήσων Φερόες), EST, FIN, FRA (ευρωπαϊκά εδάφη, καθώς και η Ρεϋνιόν), FYROM, DEU, GRC, HUN, ISL, IRL, ITA, SMR, VAT, LVA, LTU, LUX, MLT, MCO, NLD, NOR, POL, PRT, ROU, SRB, RUS, MNE, Κοσσυφοπέδιο, SVK, SVN, ESP, SWE, CHE, LIE, TUR και GBR (ευρωπαϊκά εδάφη συμπεριλαμβανομένου του Γιβραλτάρ και των Αγγλονορμανδικών Νήσων).
  *** Για μονοκύλινδρα οχήματα: μέγ. 60.000 km ή 8 έτη, ό,τι επιτευχθεί πρώτο. Για δικύλινδρα οχήματα: μέγ. 80.000 km ή 8 έτη, ό,τι επιτευχθεί πρώτο
  **** Η κλοπή και η απόπειρα κλοπής καλύπτονται όταν το περιστατικό λαμβάνει χώρα στο εξωτερικό
  ***** Ισχύουν οι γενικοί όροι συναλλαγών του πρακτορείου ενοικίασης αυτοκινήτων