• Warranty

  Életre szóló gondtalanság

  Mivel megbízunk termékeinkben, kismotorjainkat 24 hónapos gyártói garanciával forgalmazzuk. Gondolkodtunk azon, hogy hogyan lehetne ezután is gondtalan a motorozás, ezért összeállítottunk számodra egy Husqvarna Motorcycles garanciacsomagot, hogy megszabadítsunk a motorozással kapcsolatos gondoktól.

  GARANCIA ÚJ ÉS HASZNÁLT MOTORKERÉKPÁROKRA

  Egy Husqvarna Motorcyles motorkerékpárral mindig a legnagyobb mértékű biztonsággal és minőséggel felvértezve haladsz előre utadod. A Husqvarna Extended Warranty Garanciacsomag megbízhatóan véd minden motorozás során. Annak érdekében, hogy további 10 évet biztonságban, zavartalanul és javítási költségektől mentesen* motorozhass, nem sokkal a Husqvarna gyártói garancia lejárta előtt, további 12 vagy 24 hónapra szólógaranciát igényelhetsz. A kiterjesztett garanciát ezután 12 havonta –nem sokkal a garancia lejárata előtt –meghosszabbíthatod motorkerékpárod 12 éves koráig vagy 80 000 km futásteljesítmény eléréséig.

  A garancia a motorkerékpár valamennyi részegységére kiterjed, a tipikus kopó alkatrészek kivételével, mint például a fékbetétek, a gumiabroncsok vagy az izzók. A Husqvarna Garanciacsomag természetesen akkor is védelmet nyújt, ha a garancia időtartama alatt több sérülés is keletkezik a motorodon. A hivatalos Husqvarna márkakereskedőd szívesen nyújt részletesebb tájékoztatást.

  A garancia akkor is átvállalja a teljes anyagköltséget és munkadíjat a javítások esetén, ha a járműved többször is meghibásodott. Csak 50 000 kilométert meghaladó futásteljesítménytől kezdődően kell – kizárólag anyagköltségek esetén – a megtett kilométerekkel arányos, méltányos önrészt állnod.

  De van még egy jobb érvünk is

  Az Extended Warranty-nak köszönhetően a káresemények rendezését felesleges bürokrácia nélkül intézheted egy hivatalos Husqvarna Motorcycles márkakereskedő segítségével. De van még egy ennél jobb érvünk is! A garancia-meghosszabbítást az új vevőre is átruházhatod, így egy használt kismotorral is bátran motorozhatsz, a garancia-meghosszabbítás növeli a használt motorkerékpárod piaci értékét

  Feltételek:

  • A motort hivatalos Husqvarna Motorcycles-kereskedőnél, a résztvevő országok egyikében (Belgiumban, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Ausztriában, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban, Svájcban, Csehországban vagy Magyarországon) vásárolták.
  • A szükséges szervizelési és karbantartási munkákat megfelelő időben egy hivatalos Husqvarna Motorcycles márkakereskedő végezte el és jegyezte be a Dealer-net felületén.
  • A motorkerékpár üzembentartójának adataiban bekövetkezett minden változást bejegyeztek a járműnyilvántartásba.
  • A garancia-meghosszabbításra vásárláskor vagy a 24 hónapos gyártói garancia alatt kerül sor.
  • További részleteket a saját Husqvarna Motorcycles márkakereskedődtől kérhetsz.

  Ez a következő előnyökkel járna:

  • Max. 12 évig vagy 80 000 km futásteljesítményig átfogó garanciális fedezet
  • Átfogó védelem a javítási költségekkel szemben
  • Totálkár vagy lopás esetén arányos díjvisszatérítés
  • Egész Európára kiterjedő érvényesség
  • Nő a motorkerékpár piaci értéke, mivel a garancia-meghosszabbítás a motorkerékpár eladásakor is érvényes marad.
  • Bürokráciamentes ügyintézés a saját hivatalos Husqvarna Motorcycles márkakereskedődön keresztül.
  • A jótállási jegy dokumentálja a jótállási igényt és a motorkerékpárod rendszeres szervizeltetését.
  • Garanciális esetben ügyfélkártyáddal Európa-szerte gyorsan kaphatsz segítséget.
  Átfogó védelem a javítási költségekkel szemben

  Minden információt megtalálsz az Extended Warranty mappában:

  Download now

  *A CG Car-Garantie Versicherungs-AG részletes feltételei alapján.