• Mobility Service

 • Mobility Service

  A mobilitásod a legfontosabb

  12 hónapos ingyenes Mobility Service minden új közúti jármű vásárlásakor és szervizelésekor.


  A motorkerékpár teljes élettartamára szóló* Husqvarna Motorcycles Mobility Service segítségével 12 hónapon keresztül útközben is teljes biztonságban vagy, méghozzá ingyenesen. A hivatalos Husqvarna Motorcycles márkakereskedődnél végzett szervizelés esetén a motorkerékpár teljes élettartama alatt az ingyenes Mobility Service meghosszabbodik a következő szervizelés időpontjáig, de legfeljebb 12 hónappala! Az Európa-szerte napi 24 órában elérhető Assistance Centre-nek köszönhetően a motorkerékpárod meghibásodása sem tragédia. További információkat a saját Husqvarna Motorcycles márkakereskedődtől kérhetsz.

  Néhány előny számodra:

  • 24/7 szerviz forródrót
  • helyszíni javítás vagy
  • elszállítás
  • szállás
  • cserejármű
  • az utazás folytatása

  Velünk mindig biztosan ülsz a nyeregben…

  KÉRJÜK, HOGY MEGHIBÁSODÁS ESETÉN – MIELŐTT BÁRMIT TENNÉL – HÍVD FEL A HUSQVARNA MOTORCYCLES SEGÉLYSZOLGÁLATI KÖZPONT FORRÓDRÓTJÁT!

  "Kérjük, vedd figyelembe, hogy csak a Husqvarna Motorcycles segélyszolgálati központ által engedélyezett szolgáltatásokat térítjük meg."

  SZERVIZ TELEFONSZÁMA:

  BELFÖLDI: 06 80 200 255

  NEMZETKÖZI: +36 1 345 1731

  Ha a motorkerékpárt nem belföldön vásároltad, a származási ország információi érvényesek.

  Jó tudni:
  Csak a Husqvarna Motorcycles segélyszolgálati központ által engedélyezett költségeket térítjük meg. Meghibásodás esetén mindig hívd fel a segélyszolgálati vonalat.

  A mobilitási szolgáltatás az alábbi országokban vásárolt vagy szervizelt motorkerékpárokra vonatkozik:
  Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc

  Érvényességi terület

  A szolgáltatás a felsorolt országok valamelyikében bekövetkező meghibásodás esetén vehető igénybe**.

  Fontos tények röviden
  Együttműködő partnerek

  Husqvarna Motorcycles és ARC Europe

  Biztosított motorkerékpárok
  Közúti forgalomban való részvételre engedélyezett Husqvarna Motorcycles motorkerékpárok, amelyekre 24 hónap gyártói garancia vonatkozik.

  A szolgáltatásra jogosultak köre
  Tulajdonos vagy járművezető és utas.

  A szolgáltatás terjedelme
  Hozzáférés egy átfogó, egész Európára kiterjedő szolgáltatóhálózathoz és a nap 24 órájában működő segélyhívó központhoz. Mivel a mobilitási szolgáltatás egy adott motorkerékpárra vonatkozik, a szolgáltatásnyújtás csak akkor kezdődik meg, ha a jármű azonosítószámának (VIN) a Husqvarna Motorcycles segélyszolgálati központja általi ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult.

  Szolgáltatások

  A szolgáltatás által lefedett események
  Meghibásodás, rongálás, lopás, lopási kísérlet**** és tűzeset.

  Helyszíni javítás
  Ha a motorkerékpárral nem lehet megkezdeni vagy folytatni az utazást, és a probléma nem oldható meg a helyszínen, a Husqvarna Motorcycles segélyszolgálati központ megszervezi a helyszíni javítást.

  Elszállítás
  Ha motorkerékpárral nem lehet megkezdeni vagy folytatni az utazást, és a probléma nem oldható meg helyben, a Husqvarna Motorcycles segélyszolgálati központ megszervezi a motorkerékpár legközelebbi Husqvarna Motorcycles márkakereskedéshez való elszállítását (vagy a lakóhelyhez közeli kereskedőhöz való elszállítást, amennyiben az 50 km távolságon belül van).

  Megőrzés
  Meghibásodás esetén a jármű visszaszállításáig, elviteléig vagy leselejtezésig, de legfeljebb 2 hétig megőrizzük a motorkerékpárt.

  Pótalkatrészek
  Ha a meghibásodás külföldön történik, a Husqvarna Motorcycles segélyszolgálati központ szükség esetén megszervezi a pótalkatrészek elszállítását a hivatalos Husqvarna Motorcycles márkakereskedőhöz. Szállítási költségekkel együtt; pótalkatrész-költségek nélkül.

  Leselejtezés külföldön
  Ha a motorkerékpár rongálás, tűzeset, lopás vagy lopási kísérlet következtében totálkáros lesz, megszervezzük a leselejtezést. A járműbontóba való szállítás költségeivel együtt; a vámköltségek és a szakértői díjak nélkül.

  Szállás
  Ha a motorkerékpárt a hivatalos Husqvarna Motorcycles márkakereskedőhöz való elszállítás napján nem lehet megjavítani, és a meghibásodás a jogosult járművezető lakóhelyétől 50 km-nél nagyobb távolságra történt, akkor legfeljebb 2 személy számára és legfeljebb 4 éjszaka erejéig átvállaljuk a szállodai elhelyezés költségeit (3 csillagos szállodában reggelivel együtt).

  Pótkulcs
  Az elveszett, ellopott vagy tönkrement kulcs pótlására pótkulcsot juttatunk el a járművezetőhöz (a szállítási költségek átvállalása mellett) vagy egy hivatalos Husqvarna Motorcycles márkakereskedőhöz, ha ez jobb megoldásnak tűnik.

  Mindig biztosan a nyeregben
  Utazási költségek

  Igény esetén meghibásodásként legfeljebb 77 EUR (áfával) költséget térítünk meg a hivatalos Husqvarna Motorcycles márkakereskedőhöz, járműkölcsönzőhöz, szállodához, pályaudvarhoz, repülőtérhez stb. való oda és visszaúttal kapcsolatban.

  Cserejármű
  Ha a motorkerékpárt a hivatalos Husqvarna Motorcycles márkakereskedőhöz szállítás napján nem lehet megjavítani, a Husqvarna Motorcycles segélyszolgálati központ legfeljebb B „economy” kategóriás bérautóról gondoskodik a javítás befejezéséig, de legfeljebb 4 munkanapon keresztül (kilométer-korlátozás nélküli ingyenes használattal és alapbiztosítással).*****

  Az utazás folytatása
  A Husqvarna Motorcycles segélyszolgálati központ átvállalja legfeljebb 2 személynek a meghibásodás helyétől az úti célig vagy a jogosult járművezető lakóhelyéig történő utazás költségeit. Javasolt közlekedési eszközök:

  • Ha az úti cél 50 km távolságon belül van: taxi
  • Ha az úti cél 50 és 1000 km közötti távolságon belül van: vonat (első osztályú kocsiban)
  • Ha az úti cél 1000 km távolságon kívül van: repülő (turistaosztályon)

  Szállítási szolgáltatások
  Megjavított motorkerékpár kiszállítása

  A megjavított motorkerékpár hivatalos Husqvarna Motorcycles márkakereskedőtől történő elhozatalával kapcsolatos utazási költségeket a Husqvarna Motorcycles segélyszolgálati központ fedezi (a fentiekben ajánlott közlekedési eszközökkel). Ha a járművezető nem tudja átvenni a motorkerékpárt, akkor lakóhelyre való szállítást is igénybe lehet venni. Ilyen esetben azonban a Husqvarna Motorcycles segélyszolgálati központ csak azokat a költségeket vállalja át, amelyek akkor merültek volna fel, ha a járművezető maga utazik el a járműért. Az utazási költségek fennmaradó részét a járművezető fizeti. Külön kérésre a Husqvarna Motorcycles segélyszolgálati központ szállítócéget vagy professzionális futárszolgálatot biztosít, amelyet közvetlenül a járművezető bíz meg és fizet ki. A Husqvarna Motorcycles segélyszolgálati központ a fentieknek megfelelően megtéríti a költségek egy részét. Ez a szolgáltatás csak a következő esetekben vehető igénybe:

  • Meghibásodás, rongálás, tűzeset (bel- és külföldön)
  • Lopási kísérlet (csak külföldön)

  Javítatlan motorkerékpár szállítása
  Ha a motorkerékpár nem javítható meg a hivatalos Husqvarna Motorcycles márkakereskedőhöz történő elszállítást követő négy munkanapon belül, a motorkerékpárt a Husqvarna Motorcycles segélyszolgálati központ döntése alapján a járművezető lakóhelyén működő hivatalos Husqvarna Motorcycles márkakereskedőhöz szállítjuk (Multi-Transport). Ez a szolgáltatás csak a következő esetekben vehető igénybe:

  • Meghibásodás, rongálás, tűzeset (bel- és külföldön)
  • Lopási kísérlet (csak külföldön)

  Minden információt megtalálsz a Husqvarna Motorcycles Mobility ServiceWarranty mappában:

  • Husqvarna Motorcycles Mobility Service 2023 HU Download

  * A motorkerékpár teljes élettartamára szóló szolgáltatás egyhengeres modelleknél legfeljebb 60 000 km megtett távolságra vagy 8 évnyi használatra (amelyik előbb bekövetkezik), kéthengeres modelleknél pedig legfeljebb 80 000 km megtett távolságra vagy 8 évnyi használatra (amelyik előbb bekövetkezik) vonatkozik.

  ** Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprusi Köztársaság, Csehország, Dánia (beleértve a Feröer-szigeteket), Egyesült Királyság (európai területei, beleértve Gibraltárt és a Csatorna-szigeteket), Észak-Ciprus, Észtország, Finnország, Franciaország (európai területei és Réunion), Görögország, Hollandia, Horvátország, Izland, Írország, Koszovó, Lettország, Lengyelország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Magyarország, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Portugália, Románia, Olaszország, Oroszország, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország és Vatikán.

  *** Egyhengeres modellek esetében legfeljebb 60 000 km vagy 8 év (amelyik előbb következik be), kéthengeres modellek esetében pedig legfeljebb 80 000 km vagy 8 év (amelyik előbb következik be)

  **** Lopásra és lopási kísérletre is vonatkozik, amennyiben a meghibásodás külföldön történik

  ***** A szolgáltatásra a járműkölcsönző vállalat általános szerződési feltételei vonatkoznak